dimarts, 5 de juny del 2012

PREMIS I RECONEIXEMENTS EXTERNS ALS ALUMNES DEL VIVES


L'alumnat del nostre centre participa en concursos i activitats convocats per entitats externes al centre, on solem rebre premis i reconeixements. Aquest curs 2011-2012 hem participat i hem obtingut premis en les convocatòries següents:


SETEMBRE 2011
Els alumnes de 2A BAT han guanyat un concurs per obtenir la Beca Botet i Sisó de treballs de recerca (UdG).

NOVEMBRE 2011
Emili Madí (2ESOC) ha aconseguit el 2n premi de la categoria infantil en el 38è Concurs Infantil i Juvenil de Pintura Ràpida del GEiEG.

Helena Bragulat Teixidor (2B BAT), Irene Van Der Haar Ávila (2A BAT) i John Steven Romero Tamayo (2A BAT) han estat seleccionats per a una de les beques que atorga la facultat de Ciències de la UdG en motiu de la Diada de Sant Albert.

Irene Van Der Haar Ávila (2A BAT), Josep RodejaEudald Romo (2A BAT) i Pol Torrent.

DESEMBRE 2011
A la fase del concurs telemàtic de la resolució de problemes de Catalunya de la XLVIII Olimpíada Matemàtica ha obtingut el primer premi en Marc Felipe i Alsina (1A BAT). Han obtingut una menció especial en Pol Torrent Soler (2A BAT) i en Pau Surrell Rafart (1A BAT). Han obtingut una puntuació destacada en Martí Fernández-Real (1A BAT) i en Pep Rodeja Ferrer (2A BAT).

A la fase catalana de la XLVIII Olimpíada Matemàtica han obtingut premi els alumnes següents: el segon premi Marc Felipe Alsina (1A BAT) i Eudald Romo Grau (2A BAT) i un tercer premi Pau Surrell Rafart (1A BAT).


GENER 2012
El GIRONA FC ens ha lliurat el 2n Premi en el concurs d’animació TOTS SOM GIRONA, que consistia a animar coreogràficament els partits de futbol jugats a Girona durant la temporada 2010-2011. Hi van participar els nostres alumnes de 2n d’ESO del curs passat (actualment, 3r d’ESO) dinamitzats pels delegats de grup.

FEBRER 2012
El centre ha participat a la prova Esprint de matemàtiques amb un equip d'alumnes de primer i segon curs de batxillerat i ha resolt bé tots els exercicis en 1 hora i 10 minuts. Alguns alumnes de primer hi han participat des de Berlín, ja que hi eren de viatge d'intercanvi. Hem obtingut el segon premi.

Els alumnes Martí Llinàs Comas, Eudald Romo Grau i Pol Torrent Soler (2A BAT) han passat la fase catalana de l'Olimpíada de Física convocada per la Societat Catalana de Física el passat dia 10 de febrer. Competiran a Bilbao el mes d'abril amb la resta de seleccions.

L'alumne Josep Rodeja Ferrer (2A BAT) ha guanyat un dels tres premis de les Xerrades Taller en el marc de l'activitat Dissabte de les matemàtiques a l'Alt Empordà (25 de febrer), convocat per les Fundacions Ferran Sunyer i Balaguer i Príncep de Girona.


MARÇ 2012
Eudald Romo Grau (2A BAT) s'ha classificat en primer lloc en l'àmbit de Catalunya en l'Olimpíada de Química, convocada pel Col·legi Oficial de Químics i l'Associació de Químics de Catalunya. Participarà en la fase estatal de l'olimpíada.


Eudald Romo Grau (2A BAT) s'ha classificat en primer lloc a la fase provincial de l'Olimpíada de Geologia, celebrada el divendres 2 de març a la Universitat de Girona.


A la fase espanyola de la XLVIII Olimpíada Matemàtica han obtingut premi els alumnes següents: medalla d'or per a  Marc Felipe Alsina (1A BAT), medalla de plata per a Pau Surrell Rafart (1A BAT) i medalla de bronze per a Eudald Romo Grau (2A BAT).


L'Eudald Romo, en Marc Felipe i en Pau Surrell amb les medalles respectives.

ABRIL 2012
Josep Rodeja (2A BAT) ha obtingut un dels tres premis que s'han atorgat al congrés CRACS (Universitat de Girona, en referència al contingut del pòster que s'hi presentava.

Medalla de bronze a l'Olimpíada Internacional de Física, fase espanyola, per a Martí Llinàs Comas (2A BAT), Eudald Romo Grau (2A BAT) i Pol Torrent Soler (2A BAT).

En la participació als premis concurs de traducció de francès de la facultat de traducció i interpretació de la UPF s'han obtingut els diplomes següents:

Concurs de traducció modalitat francès batxillerat: Marina Amorós Trepat (1B BAT), Mireia Bach-Esteve Soberroca (1D BAT), Berta Eudaldo Alonso (1D BAT), Icíar Fernández Merlo (1D BAT), Ganna Kuzmina (1C BAT).

Concurs de traducció modalitat francès-castellà ESO: Raluca Mitache (4C ESO), Elsa Pórtulas Asensio (4A ESO).

Concurs de traducció modalitat francès-català ESO: Betty Bayona Baanders (4A ESO), Júlia Carbó López (4A ESO), Rosa Claret De Castro (4B ESO), Marta Fossas Mallorquí (4C ESO), Maria Frigola Puig (4A ESO), Isaac Gultresa Boada (4A ESO), Natàlia Lorman Carbó (4C ESO), Maria Marquier Ferrer (4A ESO), Ester Motjer Ayats (4C ESO), Clara Muñoz López (4C ESO), Marina Planellas González (4C ESO), Amal Quevedo Fernández (4C ESO), Carla Ríos Astorch (4A ESO), Alba Sánchez Cortés (4C ESO), Mireia Solé Costa (4C ESO), Alba Thió Pera (4C ESO), Berta Thió Pera (4A ESO), Joan Vila Pujolràs (4C ESO).

 MAIG 2012
Mercè Barris Templado (1C BAT) ha guanyat el segon premi de la categoria absoluta i el primer premi de la categoria per edats de la XVI Cursa Popular Ciutat de Girona del passat dia 6 de maig.

Els alumnes del centre han guanyat el segon premi per equips de participació a la XVI Cursa Popular Ciutat de Girona.

Del XVII Concurs artístic i literari dels amics de la UNESCO de Girona s'han obtingut les qualificacions següents:

Lluís Coromina Verdaguer (3E ESO, nivell 5): finalista modalitat Dibuix.
Irene Iglesias Masferrer (2C BAT, nivell 6): 1r premi modalitat Article.
Sara Gutiérrez Galve (2C BAT, nivell 6): finalista modalitat Article.
Patrícia Martín Álvarez (1B BAT, nivell 6): 1r premi modalitat Narració.
Clàudia Llinàs del Torrent Masachs (1B BAT, nivell 6): finalista modalitat Narració.
Helena Bragulat Teixidor (2B BAT, nivell 6): finalista modalitat Narració.
Anna Llosas Juanola (4A ESO, nivell 6): 1r premi modalitat Carta escrita a mà.

Eudald Romo Grau (2A BAT) ha obtingut medalla de bronze a l'Olimpíada Internacional de Química, fase espanyola

MOLTES FELICITATS A TOTS!