dilluns, 25 de juny del 2012

FESTA DE GRADUACIÓ (4ESO)

Divendres 22 de juny, un dia després d'haver tornat del País Basc, els alumnes de 4t van celebrar la Festa de Graduació d'ESO. El Teatre Ignasi Bonnín va ser el lloc on aquest acte va reunir tots els alumnes de l'últim curs de la secundària obligatòria -tant els que marxaran a estudiar fora com els que seguiran al centre-, i tots els professors als quals el seu horari els va permetre d'assistir-hi, ja que alguns havien de ser a classe amb altres grups d'ESO.

Els presentadors d'aquest esdeveniment foren Oriol Quintana (4tB) i Betsabè Vilà (4tA), que donaren pas als parlaments de la directora, Elisabet Saguer, i de la coordinadora de 4t d'ESO, Montse Juhera. A continuació començaren les actuacions, protagonitzades pels mateixos alumnes.

El rei Lleó (1rBAT)


Maria Sàbat (4tB) i Helena Batallé (1rBAT)


Maria Sàbat (4tB) i Marc Bonavia (4tA)



Beach Boys, Surf in USA (4tB)
Coreografia: Maria Sàbat 
Aniol Ribera, Narcís Villodre, Albert Bou, Bernat Creus, Eduard Gairín i Pau Vidal; 
Júlia González, Patrícia Carenys, Elisabet Barroso, Tatiana Zúñiga, Sònia Cabeza i Anna Coll.








Ara repetim la coreografia i fem pujar alguns professors a ballar:





Repartiment d'orles i fotos de grup. Els tutors Àngels Vallverdú (A), Ariadna Bassols (B), Sebastià Carreras (C) i Magda Llach (D), que van ser obsequiats amb un ram de flors, repartiren les orles als seus grups i a continuació es col·locaren per fer les fotos. 

4ESO A

4ESO B

4ESO C
Ja per acabar, Montserrat Juhera va rebre un regal de part dels tutors i altres professors de 4t en senyal d'agraïment per la tasca realitzada com a coordinadora d'aquest nivell, atès que l'any vinent deixarà el càrrec per coordinar els grups de 1r de Batxillerat. Amb el fort aplaudiment que tothom va dedicar a aquesta professora es va cloure l'espectacle. 

La celebració continuà amb un piscolabis al pati, després del qual els estudiants es van dirigir a les aules per recollir les notes i acomiadar-se dels respectius tutors.

Els desitgem molta sort a tots!

Envieu-nos més fotografies a revista.metastasi@gmail.com