divendres, 25 de maig del 2018

MERCAT DE LES COOPERATIVES DE LES COMARQUES GIRONINES


El dimecres dia 22 es va celebrar el mercat de les cooperatives dels instituts de les comarques gironines, que va tenir dos escenaris com a eixos centrals.

Per un costat el Teatre Municipal de Girona, on la platea es va omplir completament, el que implica una assistència d'unes 300 persones, entre alumnat i professorat.

L'acte el va obrir en Quim Bosch, coordinador d'Empren.gi, plataforma que coordina i impulsa les cooperatives escolars arreu les nostres comarques.

Quim Bosch, coordinador del projecte Empren.gi

També va comptar amb l'assistència i el suport de membres de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius de Catalunya, així com també de Jaume Fàbrega, vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona.

La xerrada va se a càrrec de David Aubert i David Codina, creadors de l'espai de coworking cooperatiu Cookin Girona (https://www.cookingirona.com/).

Cookingirona

Pel que fa al mercat de cooperatives, la cooperativa del nostre institut (CooVives) va vendre una part important del seus productes, en el marc del mercat anual, davant l'edifici de la Generalitat de Catalunya, on 24 cooperatives d'instituts de tota la demarcació de Girona varen muntar les seves parades i varen vendre els seus productes.

Toni Cosgaya
Professor de Cooperativa

Alumnat del Vives al Teatre

La platea del Teatre

Foto de grup

Instituts participants

La parada del Vives