dijous, 30 de novembre del 2017

AVUI ES JUBILA LA M. LLUÏSA GONZÁLEZ!

Després de molts anys de professora del Vives, la M. Lluïsa González es jubila. Moltes gràcies per tot… i gaudeix de la nova vida que t’espera!



Fotografia: Dani Bartomeu

dimecres, 29 de novembre del 2017

UN EXALUMNE COL·LABORA EN LA LLUITA CONTRA LA LEUCÈMIA

A l’Hospital Clínic de Barcelona ja es pot curar la leucèmia. El director d’aquest centre és un exalumne del Vives, en Josep Maria Campistol, que l’any 1977 va acabar l’antic COU.

+info

Fotografia: El Punt Avui

I DESPRÉS DE L'ESO QUÈ?

Al llarg d’aquestes setmanes, la Dolors Falgàs ha fet la xerrada “I després de l’ESO què?” a l'alumnat de 3r d'ESO. Què ens n'expliquen els alumnes?

El dimarts 14 de novembre, la Dolors Falgàs, psicopedagoga de l'Institut, ens va venir a fer una xerrada a la classe de 3r B sobre quines opcions tindrem després de l'ESO.

Ens va explicar, que sobretot dependrà de si tenem o no el graduat. Si aprovem l'ESO, no només hi ha l'opció de fer Batxillerat, sinó que també podem optar per fer un cicle. En el cas de no aprovar l'ESO podríem triar fer un PFI, programes de formació i inserció.

També, ens va explicar que en el cas del Batxillerat hi ha diverses modalitats: el científic,  el tecnològic, el social i l'humanístic, que es fan al Vives, i també hi ha l'artístic que aquí a Girona es fa al Sobrequés. Per últim, també hi ha un altre Batxillerat, l'Internacional que es fa al Vives.

Crec que aquesta xerrada ens ha ajudat molt per orientar-nos en el futur acadèmic que ens espera.
Nora Brugué
Alumna de 3r d’ESO

Fotografia: Lluís Sarmiento (alumne de 3r d'ESO)

dimarts, 28 de novembre del 2017

EXCURSIÓN A LES GAVARRES: NOTICIA

Hace unos días unos alumnos de 1º de la ESO del  instituto Jaume Vicens Vives fueron de excursión a las Gavarres durante toda la mañana.

Fotografía: Carles Bordas
  
Nos explica una alumna, que el martes 7 de noviembre de 2017, los alumnos de 1º de la ESO A y 1º de la ESO C fueron a pasar la mañana a las Gavarras. Se lo pasaron genial, aunque el día era muy frío, confiesa.

Viajaron en autobús. Cuando llegaron, comenta que les agruparon en tres grupos, cada uno a cargo de un monitor. Hicieron muchas actividades, entre ellas una consistía en agarrarse a una cuerda colgada entre dos árboles y a la vez  intentar tocar la vegetación del entorno, describiendo cada una, poniendo el nombre, la altura y la longitud de cada vegetal, nos explica.

Otra actividad, menciona que fue un poco más aburrida, como por ejemplo escribir en el dossier que les dieron, cosas importantes que les explicó el profesor y que debían recordar. No obstante, lo que más le gustó y que cree que a los demás también, fue el tiempo libre que les dieron para desayunar. Dice ella, que cree que esta excursión la hicieron para saber más cosas, sobre todo de naturales.

En mi opinión fue una excursión muy interesante, donde aprendí un montón de cosas y a la vez me lo pasé en grande. La recomiendo a toda la gente que ama la naturaleza.

Laia Masferrer
Alumna de 1º de la ESO

Fotografía: David Fajula

dilluns, 27 de novembre del 2017

XERRADA SOBRE EL VIH

I és que, a vegades, no sabem fins a quin punt podem arribar a estar exposats. Avui, els alumnes de Biologia de 1r de Batxillerat Internacional n’hem estat una mica més conscients. Entre diapositiva i diapositiva anàvem coneixent una mica més de quelcom que viu entre nosaltres, latent, causant un munt d’infectats... un munt de morts. I és que el virus del VIH perdura en la nostra societat des de temps enrere i, nosaltres, els animals que més hem après a conèixer el planeta en què vivim, hem estat incapaços de trobar-hi una cura fins al moment. Sembla irònic que un organisme tan petit sigui capaç d’eradicar el sistema immunològic d’un humà. Però sí, el VIH tan sols respon a la prevenció i això és el que més ens han volgut destacar en la xerrada d’avui perquè, realment, per molt agosarat que sembli dir això, 15 minuts no valen una vida sencera de tractament.

Duna Muñoz
Alumna de 1r de batxillerat

diumenge, 26 de novembre del 2017

EMPATIA. DOLÇ O AMARGANT?

Dins el programa de Tutoria “Sigues tu!”, l’alumnat de 2n d’ESO va fer la primera sessió: “Empatia. Dolç o amargant”.

Fotografia: Nawfal El Boughlamy (alumne de 3r d'ESO)

SORTIDA A FOLGUEROLES (2n D'ESO): CRÒNIQUES D'EN JOAN GUEROLA I LA SÍLVIA FRANCH

FOLGUEROLES (Osona)

Arribem a 9.30 am, -2º

Conducta correcta alumnat. Havent passat el Montseny, sortim per rotonda, en un costat de la qual observem el cartell de Restaurant Jubany. En la segona rotonda, una sortida va cap a Sant Julià de Vilatorta i nosaltres agafem l'altra cap, a Folgueroles.

Fotografia: David Fajula

Sortim de l'autobús, caminem, amb força fred tot i el sol, fins al Jardí Brins d'Espígol a un costat de l'ermita Mare de Déu de La Damunt: un jardinet des del qual el jove Verdaguer anava a contemplar animals, sobretot ocells, camps i muntanyes com ara el Pedraforca o el Puigmal. La mare del poeta, que exerceix una forta influència en ell, l'acompanya a portar toies de flors a la mare de Déu de La Damunt. Atès que Verdaguer no era l'hereu familiar, la mare va fer que ell estudiés. D'aquesta manera va entrar al seminari de Vic del qual anava i venia a peu cada dia. Entrem a l'ermita i recitem el poema Lli.

"Mirau-la com tremola,
la fulla de l'alba:
de part d'amunt negrenca, de sota blanca.
Tal és la vida:
porta en ses dues cares la nit i el dia".

En acabat, marxem al Racó del Sembrador. Si el jardinet d'abans està just adossat a l'ermita, aquest està al costat de l'església del poble amb una representació enganxada a la paret exterior del mateix temple. Per a Verdaguer els versos s'assemblen als solcs que fan els pagesos en els camps. Té una planta romànica i un àpside reconstruït. Durant la guerra civil es van destruir un retaule barroc, sarcòfags gòtics i capitells romànics. Dintre de l'església som on va ser batejat i descobrim que el poeta es va enamorar d'una pubilla que, en ser destinada a un hereu, la relació amorosa no podia fructificar.

Fotografia: Rosor Rabassedas

Ja adult viu uns anys sota la protecció d'uns marquesos. Quan acaba la protecció fa un viatge a Palestina. Pateix una crisi interior espiritual. Fa autocrítica per haver estat vivint molt bé amb els marquesos mentre els treballadors pateixen tota mena de penúries i ell no havia triat ser sacerdot per portar una vida així.

Un cop de tornada, el poeta se n'adona que ell fa nosa i procuren privar-lo d'alguns càrrecs. No podia exercir de mossèn. El reclueixen com malalt de tuberculosi.

Joan Guerola
Professor d’Anglès

Un dels llocs que vàrem visitar és l’ermita de la Damunt. Aquesta ermita inspirà el poeta en la creació de la que va ser una de les seves composicions més destacades: “L’Arpa”.

Al costat esquerre d’aquesta ermita, s’hi troba una mostra de les principals flors i plantes enumerades per Verdaquer en la seva obra “Brins d'espígol”. Aquest poemari recull un conjunt de poemes dedicats a la descripció al·legòrica de les flors amb un clar sentiment religiós. En aquest jardí, vàrem llegir alguns dels poemes que es troben escrits en aquests llibre.

També vam visitar l’església parroquial del poble, on s’hi troba la pica baptismal on fou batejat el poeta i una còpia de la fe de baptisme.

Finalment també vam anar al bosc de les alzines sureres, on es troba l’ “Àlbula”, escultura de Pablo Palazuelo (1995). Es tracta d’un llibre obert, d’acer inoxidable, situat damunt d’una peanya de pedra que duu la inscripció: “la poesia és un aucell del cel / que fa sovint volades a la terra.” Aquests dos versos de Verdaguer varen inspirar el pintor i escultor Palazuelo per a la creació d’un llibre blanc. L’obra va ser inaugurada el 17 de maig de 1995 amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement de Jacint Verdaguer. El mes de juny del mateix any es va inaugurar una escultura igual al museu Verdaguer de Vil·lajoana, a Vallvidrera, com a símbol d’unió dels dos indrets on va néixer i morir Verdaguer.

Sílvia Franch
Professora de Tecnologia

Fotografia: Sílvia Franch

dissabte, 25 de novembre del 2017

ADDICCIONS: ALCOHOL I DROGUES

L’alumnat de 4t d’ESO vam assistir a una xerrada sobre alcohol i drogues. Ens van explicar els diferents tipus de drogues que hi ha i la seva reacció en ser consumida. 
  
Krysta Sosa
Alumna de 4t d’ESO


Fotografia: Judit Parés

divendres, 24 de novembre del 2017

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DEL 175è ANIVERSARI

Finalment, ja tenim el llibre del 175è aniversari a punt. Ha resultat un molt bon manual que ha compensat els esforços que hi ha esmerçat l'institut. Us comuniquem que hem preparat un acte de presentació per al dijous vinent dia 30 de novembre a les 20 hores. La presentació es farà al teatre de l'institut amb el següent ordre del dia:

-  Presentació de l'acte i els ponents (Anna Masós, directora)
- Parlament de Dolors Gras (presidenta de l'AMPA)
- Fina Planadevall (coordinadora del llibre)
- Francesc Montero (professor UdG): Conferència “La Girona de Josep Pla: Vida d'estudiant, primers escrits”
Arnau Lleixà, Adam Lalaoui, Martí Vidal i Aniol Novas (alumnat 1r de batxillerat): videoclip de l'himne
Pica-pica ofert per l'AMPA de l'institut

Hi haurà una taula on es podran recollir els exemplars del llibre encomanats o bé comprar-ne de nous al preu de 20€. Per a qui ja el té pagat, demanem que a l'hora de recollir-lo presenti el resguard bancari de l'ingrés al compte corrent de l'AMPA.

Voldríem que aquest esdeviment fos un acte emotiu que simbolitzés una bona cloenda de l'aniversari.

Cobertes del llibre

FRUITES I VERDURES DE TEMPORADA: TARDOR

La professora de Projecte i HortSílvia Franch, ens explica els avantatges de consumir fruita i verdura de temporada.


Avui en dia, menjar fruites i verdures fora de la seva temporada és fàcil: cultiu en hivernacles i mitjans de transport que en faciliten la seva importació. Però, val la pena?

DESAVANTATGES de comprar productes fora de temporada:
-       Són cars. La millor relació qualitat/preu es troba en els productes de temporada.
-       Les seves propietats organolèptiques són de menys qualitat.
-       Són menys sostenibles amb el medi ambient. Tenir productes fora de temporada implica l’aplicació de cultius intensius i una xarxa de transport per a la seva importació. Això repercuteix en la contaminació ambiental i la despesa energètica.

La Sílvia també ens comenta que l’alumnat de Projecte i Hort de 4t d’ESO ha fet un calendari amb les fruites i verdures de la tardor. En faran un retallable per poder-lo enganxar on es vulgui.


 A continuació podeu veure el d’en Daniel Vásquez.


dijous, 23 de novembre del 2017

"FER-SE TOTES LES IL·LUSIONS POSSIBLES I ALTRES NOTES DISPERSES"

En Francesc Montero, professor de Llengua catalana i literatura de batxillerat internacional de la Fundació Cellex, acaba de publicar un llibre sobre Josep Pla: “Fer-se totes les il·lusions possibles i altres notes disperses”.

+info:


En Francesc Montero, el segon començant per l'esquerre
Fotografia: La Vanguardia

COL·LABOREM AMB EL BANC DELS ALIMENTS

Un grup d’alumnes de batxillerat està recollint menjar pel Banc dels Aliments. Davant de Consergeria hi trobareu una capsa per col·laborar-hi.


Fotografia: Dani Bartomeu

dimecres, 22 de novembre del 2017

ÈXITS ESPORTIUS D'ALUMNAT DE BATXILLERAT

Tres alumnes de batxillerat nocturn han aconseguit grans resultats en tennis. Tots tres competeixen amb el CT Salt.

D’una banda, l’Alejandra Ferrer ha guanyat la prova del circuit absolut de la federació catalana.

D’altra banda, en Miquel Pérez i en Carles Vidal van formar part de l’equip que va guanyar la promoció d’ascens al grup or del campionat de Catalunya júnior.

Moltes felicitats!

+info:


Fotografies: El 9 Esportiu

VISITA AL PARC NATURAL DE LA GARROTXA

Dimecres 15 de novembre l’alumnat de Biologia de 4t d’ESO va visitar el Parc Natural de la Garrotxa.


Fotografies: Àngels Vallverdú

Fotografia: Marta Salavedra

dimarts, 21 de novembre del 2017

LA RECERCA EXPERIMENTAL

Dins la Setmana de la Ciència, dimecres 15 de novembre l’alumnat de 1r de batxillerat va anar al Teatre de l’Institut a escoltar una conferència col·loqui a càrrec de la professora universitària Anna Ribes. Aquesta conferència l’ofertava el Departament d’Ensenyament.

El dia 15 de novembre els alumnes de 1r de batxillerat vam assistir a una conferència a càrrec de l’Anna Ribes Palom, professora del departament de Geografia de la Universitat de Girona.

Ens va explicar breument com va arribar a ser investigadora i el seu interès per la geografia i la hidrologia específicament. Ens va mostrar imatges d’alguna inundació de Girona, i vam veure com fa tres anys, encara que l’atenció estava posada en la nova estació de l’AVE que s’havia inundat, els rius van estar a punt de desbordar.

Fotografia: Dani Bartomeu

Després, va procedir a explicar-nos un projecte d’investigació on està treballant com a part d’un equip de la Universitat de Girona. Aquest projecte, d’àmbit europeu i anomenat EURWATHER, té com objectiu revaloritzar els canals i rius petits com a béns d’interès turístic i cultural. L’equip de la UdG es va centrar en els canals del Baix Ter. Per aconseguir aquest objectiu el primer que van haver de fer va ser un inventari amb tots els punts d’interès. Un cop construïda la base de dades, van dissenyar uns itineraris per recórrer els canals passant per els punts catalogats. Finalment, es van dedicar a una tasca de difusió: han creat una web pel projecte, han utilitzat la plataforma izi.travel per fer públiques aquestes rutes, van confeccionar uns fulletons informatius i ara es troben en el procés de fer un vídeo promocional.

En conclusió, fent servir el projecte com exemple ens va explicar com es poden combinar i utilitzar diverses disciplines en la realització d’una mateixa tasca.

Sergi Soler
Alumne de 1r de batxillerat

dilluns, 20 de novembre del 2017

TALLERS DE BIOLOGIA A LA UdG

El professors Gabriel Mercadal i Marta Salavedra ens informen que divendres 17 de novembre, l’alumnat de Biologia de 1r de batxillerat va anar a la Facultat de Ciències de la UdG. Allà van fer 7 tallers científics i van escoltar una xerrada molt interessant sobre química quàntica.

Aquesta activitat formava part de la Setmana de la Ciència.

Aquest passat divendres 17 de novembre, la biologia i la química van fer crida novament als alumnes de 1r de batxillerat. En motiu de la setmana de la ciència celebrada per Sant Albert, ambdues van convidar-nos a viure un matí ple de molècules, reaccions, ecosistemes, microorganismes i moltíssim més.

Fotografia: Duna Muñoz
Al llarg de tots els tallers que els alumnes de la UdG havien preparat per nosaltres, la química i la biologia se’ns mostraven de manera ben diversa, i és que,  si no se’ns trobava al fil del porró bevent d’aigües de diferents mineralitzacions, se’ns veia fent funcionar un prototip de cotxe elèctric impulsat amb l’energia extreta de la descomposició de l’aigua o, potser fins i tot, fent precipitar el DNA de la nostra saliva en un tub recobert d’etanol. En aquells tallers érem tan sols nens jugant amb la ciència; nens que quedàvem meravellats amb una petita bombolla de sabó que explotava al entrar en contacte amb una flama... però sobretot, érem nens descobrint un món de possibilitats...

Però quelcom va canviar al final de la visita... en acabar aquella sessió que química quàntica que va concloure els tallers... Llavors ja no només érem nens que jugàvem i descobríem... llavors érem nens trencant esquemes... érem nens descobrint un món totalment nou fins al moment; un món apassionant i, de ben segur,  un món que aviat tornarà a trucar les portes del nostre institut.
Duna Muñoz
Alumna de 1r de batxillerat

Fotografia: Gabriel Mercadal

Fotografia: Gabriel Mercadal

CONEIXEM EL BISBE DE GIRONA

Dins del programa d'Història del Cristianisme a Girona, l’alumnat de Religió de 3r d’ESO va anar a conèixer el bisbe Mn. Francesc Pardo per conèixer la seva visió dels últims anys al nostre bisbat. Els van acompanyar les professores Maria Mercè Mola i Audrey Bureau.

El passat dimecres 15, els alumnes de Religió de 3r d’ESO vam anar a veure el bisbe de Girona,  Mons. Francesc Pardo i Artigas. Ell és el bisbe de Girona, bisbat que s'expandeix des d' Arenys de Mar fins la frontera amb França.

Ens va rebre molt amablement i ens va informar de moltes coses com ara les organitzacions que ajuden els que necessiten ajuda. Això ens va permetre saber una mica més sobre aquest tema.

En  finalitzar,  vam tenir el plaer de poder-li preguntar alguns dubtes que teníem preparades.
Maria Jin Pla
Alumna de 3r d’ESO



Fotografies: Twitter del Bisbat de Girona

diumenge, 19 de novembre del 2017

SORTIDA A FOLGUEROLES

El dimecres dia 15 de novembre, els alumnes de 2n d’ESO vam fer una sortida a Folgueroles. L’excursió tractava de Jacint Verdaguer, el famós escritor que va reivindicar la literatura catalana.

A les 8:15 vam sortir de l’estació d’autobusos de Girona. Un cop vam arribar a Folgueroles, vam caminar fins a la plaça Major, on vam esmorzar aprofitant que hi havia mercat. Un cop esmorzats, ens vam dividir per classes. Mentre els grups A i B feien una visita a la casa de l’escriptor, el C i el D feien un petit “tour” pel poble, passant pels seus llocs més importants. Quan vàrem acabar, va intercanviar-nos les activitats.

Finalment, quan tots vam acabar, vam estar mitja hora per allà i vam tornar cap a Girona.

Blai Fernández
Alumne de 2n d’ESO


Fotografia: David Fajula

Fotografia: Rosor Rabassedas 

Fotografia: David Fajula

dissabte, 18 de novembre del 2017

SORTIDA A LES GAVARRES

Aquests últims dies, l’alumnat de 1r d’ESO ha fet una sortida als boscos de les Gavarres, organitzada pel departament de Naturals.


El passat dimecres 8 de novembre, vam anar de excursió a les Gavarres. Quan vam arribar a Cassà de la Selva, a una masia, ens estaven esperant tres nois que farien dels nostres guies.

Ens van separar en tres grups i vam començar la ruta. Ens van anar explicant com es deien els arbres i com es protegien dels incendis i també com es deien els arbustos i com es protegien dels animals i quin tipus d’animals podíem trobar-nos en aquell bosc.
En acabar de fer la ruta vam tornar a juntar-nos a la masia amb els altres dos grups. Vam esmorzar i també vam tenir un temps lliure per jugar. Després d’una estoneta d’esbarjo, ens vam tornar a separar per fer un joc en el qual s’havia d’agafar una corda i lligar-la en els dos troncs d’uns arbres. S’havia de posar com es deia, quant podien fer d’ample, i quina altura podien tenir i si estava saludable o malatt. També vam jugar a comptar els arbustos que estaven entre els dos arbres i de quin tipus era cadascun d’ells. Quan vam acabar de fer el joc vam tornar a trobar-nos amb els  altres dos grups i vam tornar a tenir de nou una mica de  temps lliure per jugar fins que arribés l’autobús.

Llavors vam tornar a marxar cap a Girona. A l’arribar a l’ estació d’autobusos vam anar al parc a jugar una estona més.

Roger Sánchez
Alumne de 1r d’ESO 



Fotografies: David Fajula

divendres, 17 de novembre del 2017

TROBADA DE RUGBI INTERINSTITUTS

Els professors d’Educació Física Joan Pere Carreras i David Fajula van acompanyar 18 alumnes (tot un èxit!) de 1r d’ESO del nostre Institut a la trobada de rugbi interinstituts, que es va fer divendres passat, 10 de novembre, a les instal·lacions del GEIEG de Palau.  

Es van fer un entrenament conjunt i partits amistosos contra alumnes d'altres instituts. 

El nostre alumnat


dijous, 16 de novembre del 2017

EXPOSICIÓ ORAL DELS TREBALLS DE RECERCA

Ahir l’alumnat de 2n de batxillerat va realitzar la presentació oral dels seus treballs de recerca.

L'Adrià Gutiérrez amb el seu projecte
Fotografia: Dani Bartomeu

Fotografia: Dolors Falgàs

Fotografia: Núria Feliu

dimecres, 15 de novembre del 2017

L'AJUNTAMENT REP LES AULES D'ACOLLIDA

Divendres passat, 11 de novembre, l’Ajuntament de Girona va donar la benvinguda a l’alumnat de les aules d’acollida de la ciutat. Entre ells hi havia nois i noies de l’aula d’acollida del Vives, aquest any tutoritzada pel professor Àlex Gallardo.

Fotografia: Diari de Girona

dimarts, 14 de novembre del 2017

XERRADA SOBRE FOTÒNICA

La professora Imma Garcia ens informa que divendres 10 de novembre l’alumnat de 2n B de batxillerat va anar a una xerrada sobre Fotònica a l’hospital Trueta. El ponent va ser Lluís Torner, director de l’ICFO i premi a la investigació científica de Catalunya 2016.

dilluns, 13 de novembre del 2017

SEGUIM AMB LA XERRADA "DEIXAR D'ESTUDIAR PER COMENÇAR A APRENDRE"

L’Ernest Luz, psicòleg del centre, segueix fent la xerrada “Deixar d’estudiar per començar a aprendre” a l’alumnat de 1r de batxillerat. L’alumna Laia Busquets ens en fa la seva crònica.

El dia 7 de Novembre, l'Ernest Luz, el psicòleg del centre, ens va fer una xerrada sobre l'aprenentatge als alumnes de batxillerat.

Ens explicava que havíem de deixar definitivament d'estudiar per començar a aprendre, ja que només estudiant la informació expirava al cap de poc temps, i que a l’aprendre, lliguem enllaços del que no sabem amb el que ja coneixíem i així la informació perdura.

El propòsit d'estudiar és bàsicament aprovar, un concepte d'obligatorietat en el que si no obtens el que esperaves l'autoestima es pot veure afectada. Sol ser una competició que finalment intentarem evitar. Per altra banda, el concepte d'aprendre és la llibertat de voler saber i entendre el que ens proposem, és una decisió pròpia on creem xarxes de coneixement personal del que ja sabíem amb el nou après. I en resum, els resultats solen millorar. El procés de l'aprenentatge es basa en tres passos, el primer: ENTENDRE, abans d'anar més enllà en un tema hem de comprendre'l perfectament; el segon: RELACIONAR, vincular, connectar neurones entre els antics i els nous coneixements; i per últim: ENTRENAR: repassar l'après per així recordar-ho.

En conclusió, tots hauríem de basar-nos en un plantejament centrat en l'aprenentatge.

divendres, 10 de novembre del 2017

CINEMA I EMOCIONS: LA CRÒNICA

En Pol Faig, de 1r d’ESO, ens explica què van fer a l’activitat “Cinema i emocions” del CaixaFòrum i què li va semblar.


Ahir vam fer una sortida al CaixaFòrum. En arribar-hi vàrem deixar la maleta i vam baixar a la sala de baix, on ens van fer una petita introducció de exposició “Cinema i emocions, un viatge a l’ infància”. Ens van explicar que totes o quasi totes les pel·lícules que veuríem serien antigues, i que a totes o a la gran majoria, els personatges eren nens.

Al començar la exposició vam poder observar trossos d’una pel·lícula com “El Llibre de la Selva”. Després vàrem passar a una altra pantalla on vam veure més trossos de pel·lícules. Quan vam acabar ens van explicar una mica quin any es van fer, qui les va dirigir... Tot seguit ens vam dirigir a una sala on vam poder mirar uns cartells de pel·lícules conegudes, i vam pujar a la part de dalt, on hi trobàrem les pel·lícules de terror.

Aleshores vam fer un joc: hi havia unes bosses i a dins hi havia alguna cosa. Hi havíem de posar la mà per saber què hi havia. Quan ja estàvem apunt d’acabar podíem trobar l’escombra d’en Harry Potter i altres objectes de pel·lícules antigues.

Jo crec que la sortida va ser molt divertida, la persona que ens va fer la visita ho va explicar molt bé. També em va agradar molt recordar les pel·lícules que miraves de petit.


Fotografia: David Fajula