dijous, 19 d’octubre del 2017

SORTIDA A SANT MIQUEL: LES CRÒNIQUES

El dia 4 d’octubre els nois i noies de les classes C i D de 2n d’ESO vam anar a fer una excursió per tutories a Sant Miquel. El punt de sortida era l’institut i des d’allà vam començar a caminar. En una hora i mitja els primers érem a dalt i als últims els va costar unes dues hores.

Una vegada al cim, vam tenir lliures uns 45 minuts, en els quals vam esmorzar, jugar, fer fotos… Després vam jugar al joc de les banderes i va ser molt divertit ja que estàvem envoltats de naturalesa i teníem molt de terreny per córrer. En acabar aquest joc, ens va tocar agafar les motxilles i vam iniciar el retorn.

Va ser una excursió molt distreta que ens va servir també per conèixer-nos entre nosaltres.

Joana Subias
Alumna de 2n d’ESO

Els alumnes de 2n d’ESO vam fer una sortida el dimecres 4 d’octubre al Castell de Sant Miquel. Va ser una excursió inoblidable. Vam arribar al castell i vam fer de tot: jugar amb els amics, anar al castell… i per mi el millor van ser les vistes. Va ser preciós poder veure tot Girona!

Després vam marxar i vam anar a Font del Ferro. Allà vam descansar bevent aigua i finalment vam marxar cap a l’Institut.

Sincerament, va ser increïble, inoblidable, em va encantar.

Roger Garcia
Alumne de 2n d’ESO
Fotografia: David Fajula

Fotografia: Gemma Ballarín