dissabte, 17 de setembre del 2016

ELS PONENTS DE LA LLIÇÓ INAUGURAL

Dilluns 19 hi haurà la lliçó inaugural de Batxillerat, amb el títol "El Batxillerat: inici d'una reflexió sobre la curiositat i el repte. Com viure experiències interessants un cop s'ha anat més enllà dels coneixements acadèmics".

Els ponents seran en Pau Vila Garcia i en Jacob Baró Sala, tots dos exalumnes de l'institut.

En Pau Vila Garcia (Girona, 1995) és estudiant d’Enginyeria Informàtica i Administració d’Empreses a la Universitat Ramon Llull. En Pau es va graduar del Batxillerat Internacional a l’institut Vicens Vives l’any 2013; posteriorment va fundar una startup dedicada al desenvolupament d’algorismes d’intel·ligència artificial en l’àmbit de la resposta automàtica. Actualment compagina els estudis amb una feina a mitja jornada a Deloitte, al departament d’auditoria tecnol·lògica. Va rebre una beca d’Apple a l’excel·lència en programació per dispositius mòbils.

Per la seva banda, en Jacob Baró Sala (Girona, 1991) és Diplomat en Navegació Marítima i LLicenciat en Nàutica i transport Marítim per la Facultat de Nàutica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. Va estudiar el batxillerat de doble via Científic -Tecnològic a l'institut Jaume Vicens Vives on es va graduar l'any 2009. Des del 2007 ha treballat a l'escola de vela A.E.V Força3 de Sant Feliu de Guíxols tant en la vessant d'ensenyament de vela per a totes les edats en vàries classes,com també en la reparació i manteniment de la infraestructura i els vaixells. En dirigeix tota l'activitat des del 2012." Durant els seus estudis universitaris va estar embarcat com alumne de pont en un petroler i posteriorment en un remolcador. Des del 2013 és propietari de l'empresa Sailing Club Panama SA, a Isla Contadora de Panamá. És instructor de vela , director de tota l'activitat de l'escola i director i organitzador d'activitats solidàries.

Els dos ponents explicaran la seva experiència com a estudiants de batxillerat, i si els dubtes, la desorientació i les preguntes que es feien en aquell moment han anat trobant resposta en iniciar projectes personals i/o professionals.