dijous, 28 de gener del 2016

UAP 2016: ASSAJOS

Des de ja fa set anys, el Teatre Municipal de Girona acull la UAP!, una cantata protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques gironines i organitzada pels professors de música dels instituts de les comarques gironines.

L’UAP! es defineix com una cantata d'àmbit solidari, interpretada pels alumnes dels centres de secundària, en què a través del cant es persegueix un objectiu ben ambiciós: la cançó com un instrument per fomentar la pau. Els beneficis de la cantata van destinats a Intermón Oxfam.


En total som uns 100 alumnes, dirigits per Mercè Rigau i Món Bover, i amb la direcció artística de Cràdula Teatre i Emma Bover.

La història d'aquest any tracta de la Malala, que és una nena que per estudiar li van fer un tret al cap però va sobreviure i li van donar el premi novel de la Pau. Ella defensa el dret de les dones a estudiar.

Del nostre institut, el Jaume Vicens Vives, els alumnes de 2 d'ESO de l'optativa de Música i els de 3r que fem l'optativa de Guitarra, participem del cor general de la UAP. Hem fet dos assajos els dies 14 i 27 de gener, i demà divendres 29 serà el gran dia, el de l'actuació. L'endemà, dissabte 30, hi haurà una segona (18:00) i tercera actuacions (19:30), aquestes ocacions amb un públic que no seran altres estudiants, i la data coincidirà amb el dia de la pau.

Aniol Novas
Alumne de 3r B

Els alumnes de 3r participants a la UAP