divendres, 29 de gener del 2016

GRANS RESULTATS A LA III COPA CANGUR

Ahir a la tarda, alumnes de 2n i 3r d’ESO del Vives van participar a la III Copa Cangur, organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques i on competien nois i noies de tota la província. Els nostres quatre equips, que havien de resoldre problemes en el mínim temps possible, van aconseguir grans resultats, amb el 1r, el 3r, el 6è i el 8è llocs.

Les professores Dolors Falgàs i Paquita Bonany amb tots els nostres participants

L’equip guanyador estava format per: l’Arnau Alegrí, la Lydia Boyle, la Núria Haro, la Sònia Llorens, la Lara Pons, en Roger Sánchez i la Lluna Solés. L’equip classificat en 3a posició, per la seva banda, el formaven: la Marta Amorós, la Susanna Boyle, la Berta Brunet, la Joana Giere, la Júlia Ibáñez, l’Arnau Lleixà i en Ferran Solés.

La Paquita Bonany, professora de Matemàtiques, ens fa un resum de la jornada d’ahir.

Felicitats a tots els participants!

Avui, dia 28 de gener del 2016,  al pavelló Montfalgars, ens hem trobat a les quatre de la tarda una bona colla de nois i noies de 2n i 3r d'ESO de l'institut Jaume Vicens Vives de Girona per participar en el concurs de la III Copa Cangur. Del nostre centre, hi hem participat 4 equips de 7 persones cadascun, i en total hi havia 11 equips.

El grup guanyador

El concurs consisteix en resoldre 12 problemes matemàtics, difícils, en una hora. Hi ha hagut molt bon treball de tots els nostres equips, amb molta coordinació i concentració per aconseguir resoldre els problemes. Tota l'estona els acompanyants hem pogut seguir els seus avenços a través d'una pantalla que ens informava de la puntuació que anava aconseguint cada equip. Els últims cinc minuts però, apaguen la pantalla i es manté la incògnita de la puntuació que tenen els equips. Nervis fins que s'acaba el temps i, de seguida, donen els resultats començant per l'equip que ha quedat en últim lloc.

El nostre centre ha aconseguit uns grans resultats, amb el 1è, el 3r, el 6è i el 8è llocs.

Felicitem de tot cor a tots aquests alumnes.

Ara toca treballar i preparar-nos per a la Final.