dijous, 26 de novembre del 2015

AJUDEM L'ALUMNAT DE 4t EN EL SEU VIATGE

Com cada curs, l’alumnat de 4t d’ESO fa diferents activitats per subvencionar-se part del viatge. Us copiem el missatge que ens han fet arribar sobre la venda de diferents productes. És important, però, que només els podran encarregar si hi ha una quantitat mínima de clients. Per això cal fer-los les comandes, com a molt tard, dimarts que ve, 1 de desembre, a l’hora de Tutoria.

A 4t d’ESO, com ja sabeu, es fa un viatge de final de curs. Aquest any, per recollir fons, els alumnes estem venent bosses d’Educació Física, tasses per esmorzar i capses de bombons. Les bosses són verdes i tenen el logotip de l’institut de color blanc, i les tasses són blanques amb el logotip del centre de color verd.

La bossa en la qual anirà el logotip del centre

La tassa en la qual anirà el logotip del centre

Amb la venda de tots aquests productes, i amb altres activitats que anirem fent al llarg del curs, pretenem aconseguir diners per reduir el cost del nostre viatge.

L’objectiu d’aquest escrit és animar-vos a què contribuïu en aquest projecte perquè vosaltres també haureu de fer aquest viatge quan arribeu a 4t, i agraireu qualsevol ajuda, com ara farem nosaltres.
Si voleu adquirir qualsevol d’aquests objectes, us podeu dirigir als delegats de 4t, tenint en compte que les bosses valen 6€, les tasses 7, i les caixes de bombons 10.

Moltes gràcies.
Jaume Rovira & Ariadna Garcia
Alumnes de 4t D