dimecres, 28 d’octubre del 2015

ENTREGA DE DIPLOMES DEL BI (promoció 2013-2015)

Els alumnes que han acabat el Batxillerat Internacional aquest anys i les seves famílies, van arribar al centre cap a les 10:45 del dissabte 24 d’octubre, i alumnes voluntaris de 1r de Batxillerat Internacional (BI) els van anar rebent i dirigint cap al Teatre.

Va ser el moment de fer la foto de grup de tots aquests exalumnes del centre, i seguidament, va començar l’acte. A l’escenari hi havia una taula formada per l’Anna Masós (directora del Vives), la Pilar Escriche (excoordinadora del BI), l’Israel Saperas (coordinador del BI), l’Eduard Berloso (regidor de l'Ajuntament de Girona) i en Joan Gumbert (subdirector general de Formació i Innovació i Orientació del Departament d'Ensenyament). Entre el públic hi havia molts pares i també professorat de l’institut Jaume Vicens Vives.


Després dels parlaments dels membres de la taula, l’alumna Andrea Franch, com a representant de la promoció 2013-2015 del BI, va dirigir unes paraules plenes d’emoció a tots els companys de la seva promoció.


Tot seguit, les alumnes Júlia Cabrera i Ariadna Costas, de 1r de BI, van interpretar dues peces de violí: el minuet de Broccherini i el Cànon de Telemann.
Per tancar la cerimònia, els alumnes graduats van pujar a rebre els seus més que merescuts diplomes.

Agnès Barbesà i Dean Velickov
Alumnes de 1r de Batxillerat Interacional