dimecres, 22 d’octubre del 2014

EL PROJECTE "BENJAMIN DE SEFARAD" ÉS NOTÍCIA A TELEVISIÓ DE GIRONA

Ahir dimarts el nostre centre va sortir a les notícies de Televisió de Girona. El motiu? L'INS Jaume Vicens Vives és un dels tres centres (els altres dos són el de Castelló d'Empúries i el de Besalú) que participen en el programa “Benjamin de Sefarad”. El programa es va obrir amb una conferència inagural al Teatre Ignasi Bonnin del nostre institut, de la qual es poden veure imatges al link següent de Televisió de Girona: http://tvgirona.xiptv.cat/noticies/capitol/noticies-vespre-del-21-10-2014-_-part-1 (a partir del minuts 10:20). La conferència va ser presidida per la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Girona, la senyora Isabel Muradàs.

L'objectiu d'aquest programa, promogut per la Red de Juderías de España, és promoure activitats didàctiques de contingut històric i patrimonial, a més de conscienciar de la importància de la defensa del llegat cultural jueu.

De moment, aquest projecte es dirigeix a l'alumnat de 2n d'ESO i, tot i que ja hem comentat que hi participen dos centres més, de moment aquest curs només s'aplicarà, de manera experimental, al nostre institut.