dimarts, 15 de gener del 2013

BEQUES CiMs-CELLEX

BEQUES CiMS-Cellex
Enguany, l’institut Jaume Vicens Vives de Girona i l’Escola Aula Europea de Barcelona han rebut la 2a promoció del grup de Batxillerat Internacional, del qual formen part els 24 alumnes amb una beca de la Fundació CiMs-Cellex. Com l’any anterior, el procediment de selecció consistia a realitzar unes proves de matemàtiques, física i llengua, presentar els expedients acadèmics i assistir a les entrevistes personals. El grup resultant de Girona el composen 12 nois i noies de diversos punts de Catalunya: La Garriga, Torroella de Montgrí, Torelló i Arbúcies entre d’altres localitats.

ACTE DE BENVINGUDA I LLIURAMENT DE DIPLOMES
Els alumnes que han obtingut les beques de la Fundació CiMs-Cellex assistiren, el dia 12 de gener de 2013, a un acte de benvinguda i de reconeixement de la beca a la Sala d’actes de la Facultat de matemàtiques de la UPF organitzat per la mateixa fundació. Hi eren presents els alumnes i llurs famílies, professors i gent relacionada amb aquesta iniciativa.
L’acte de presentació de la 1a promoció de becaris CiMs-Cellex va comptar amb la presència d’Andreu Mas-Colell (Economia i Coneixement), Irene Rigau (Ensenyament), Albert Bayot (Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona), Jaume Casals (rector de la UPF) i tres científics catalans de renom internacional, a més del president de la fundació privada Cellex, Pere Mir, a qui se li va adreçar un text d’agraïment.

Més informació i fotografies a http://www.cims-cellex.cat/