dijous, 4 d’octubre del 2012

NOVETATS DEL CURS 2012-2013

LA NOVA AGENDA ESCOLAR

Una de les novetats d'aquest any és l'agenda que proporciona el centre, una eina de treball molt important. Certament, es tracta d'una llibreta molt completa on podem trobar tota la informació que necessitem. Alguns dels apartats que conté són els següents:
● Un calendari complet del curs, amb els dies festius i les avaluacions.
● Un espai per apuntar els noms dels nostres professors del nou curs i l'horari, que ja sabeu que aquest any s'ha modificat.
● Un plànol del centre amb les aules corresponents a cada pavelló (nord i sud).
● El programa d'Escola Verda amb els objectius d'aquest curs, on trobem bons consells, entre els quals caldria tenir en compte el següent: “Si treballem plegats, de mica en mica, aconseguirem que les nostres activitats es desenvolupin de manera sostenible.''
Un petit apartat amb continguts de diferents matèries: per exemple, sobre com fer un assaig, el codi de colors de les resistències elèctriques, informació sobre matemàtiques i un mapa físic de Catalunya.
Unes pàgines amb espais per apuntar la planificació del curs.
Comunicats: paperets de justificació de faltes d'assistència i permisos de sortida del centre. Ja sabeu que és el primer que heu de lliurar si algun dia falteu per una raó justificada.
Un seguiment de tutoria i famílies (un espai on els pares es poden comunicar amb els tutors), i un seguiment del treball personal (on el professorat podrà comunicar-se amb els pares pel motiu que sigui).
L'apartat Conec les normes ens recomana llegir les normes del centre i fer-ne un breu resum.
Les meves anotacions ens permetrà anotar informacions importants (com per exemple, els codis del llibres digitals).
Alguns consells per estudiar, per fer un bon treball i aconseguir un bon aprenentatge.
El espais corresponents als dies de l'any (a partir de dilluns 3 de setembre del 2012 fins al 30 de juny del 2013) per apuntar deures, exposicions, treballs,sortides...
Finalment, un espai per apuntar les recomanacions per a les vacances, les qualificacions dels trimestres, webs interessants, adreces, correus i telèfons. I recordeu que no és un diari personal sinó material escolar. Per tant, feu-ne un bon ús!




TEXT: ABRIL COLOMER (3ESO D)
FOTOGRAFIA: EMILI MADÍ (3ESO D)