dilluns, 4 de gener del 2021

 

Schön dich kennenzulernen!. 

WEIHNACHTSTREFFEN. Dezember 2020

INS VICENS VIVES- INS VALL DE LLÉMENA deutsches Treffen am Weihnachten

16 de desembre 2020. Els alumnes de 4rt d’ESO del nostre centre que fan alemany com a matèria optativa es van trobar amb els alumnes de 4rt d’ESO de l’INS Vall de Llémena de Sant Gregori que també fan alemany al seu institut.

Aquesta és una activitat que organitzem des de fa tres cursos i sempre ens agrada compartir-la en el nostre blog. La peculiaritat d’aquest any és que a fi que els alumnes poguessin conèixer-se hem hagut de recórrer a la “virtualitat” enlloc de veure’ns cara a cara com en les altres vegades. Ja veieu que la pandèmia també ha afectat  la nostra tradicional “Weihnachtststreffen” (trobada de Nadal). Tot i amb això i gràcies a la professora Sònia Guilana de l’INS Vall de Llémena vam organitzar uns Breakout Rooms i vam poder celebrar l’Advent i l’arribada del Nadal tal i com se celebren a Alemanya: Weihnachtslieder, Lebkuchen, Plätzchen, ….. Finalment, un kahoot!!

Tenim ganes de trobar-nos de debò i a la primavera i si les mesures sanitaries ens ho permeten, els alumnes de l'institut de Sant Gregori ens esperem per fer una sortida a l’aire lliure. Serà la nostra “Frühlingstreffen” (trobada de primavera) i l’activitat s’haurà completat realment.

Us desitgem un molt feliç Any Nou 2021

 

 







 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada