diumenge, 21 de juny de 2020

Comiat del Projecte Rossinyol 2019-2020

Enguany, alumnes i mentors participants al Projecte Rossinyol no s’han pogut acomiadar del Projecte amb la ja tradicional festa de cloenda. Ho han fet, però, a través d’un vídeo de record carregat d’emocions i sentiments, que ens ofereix una llambregada a les experiències viscudes per les parelles participants.


I és que el curs 2019-2020 serà, sens dubte, recordat per tothom com un curs totalment insòlit. La COVID-19 no va aconseguir truncar el Projecte. En aquest sentit, cal lloar la capacitat d’adaptació de mentors i mentorats que van saber trobar en la via telemàtica la manera de seguir endavant. Gràcies a les noves tecnologies, els estudiants de la UdG van poder continuar donant suport i acompanyament, molts cops emocional i educatiu, als alumnes de les escoles i instituts, així com passar estones d’entreteniment plegats. 


En el vídeo que trobareu a continuació, hi apareixen quatre alumnes de l’aula d’acollida del nostre centre que han participat en aquest projecte: Danny Jeremy Zúñiga (1 ESO B), Tahsin Ahmed (1 ESO D), Dereck Vásquez (2 ESO C) i Génesis Flores (2 ESO D).  

A veure si els localitzeu!Fina Bassó
Tutora de l’Aula d’Acollida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada