dilluns, 13 de gener del 2020

INS VICENS VIVES - INS VALL DE LLÉMENA deutsches Treffen am Weihnachten

Schön dich kennenzulernen!

El divendres 13 de desembre els alumnes de 4rt ESO del nostre institut que fem alemany com a optativa vam fer una activitat conjunta amb els alumnes de 4rt ESO de l’institut Vall de Llémana que també fan alemany. Nosaltres vam rebre els alumnes de Sant Gregori a l’entrada de l’institut amb una pancarta de benvinguda creada per Joana Subias i d’allà vam anar a la biblioteca. El tema que es va treballar va ser el Nadal. 
 

La biblioteca estava ben decorada pel Nadal. En una taula hi havia tot d’objectes nadalencs i en una altra taula vam trobar menjar alemany típic de Nadal (Stollen, Lebkuchen, Plätzchen) Aleshores, per trencar el gel, vam fer una activitat per conèixer-nos. Consistia en fer preguntes o reptes a una persona de l’altre institut i si ho contestaven bé o resolien el repte, apuntàvem el seu nom.



A continuació, quan ja ens coneixíem una mica més, ens vam dividir en dos grups i nosaltres els vam acompanyar a fer una visita per l’institut per ensenyar-los el pati, les aules, els laboratoris,... Vam intentar fer-ho en el nostre millor alemany!!



Després de la visita pel centre, vam tornar a la biblioteca i els vam donar un sobre a cadascú on hi havia escrit en alemany el nom d’un objecte nadalenc. Ells havien de buscar-lo entre els objectes que hi havien al cim d’una de les taules. Quan el trobaven, se’l quedaven. Aquest va ser el nostre regal. Després vam esmorzar i un cop amb la panxa plena de llaminadures, vam fer un kahoot amb parelles dels dos centres. La Sara i la Laia van ser les guanyadores i els segons Pol i Elsa. 

 

En parelles ens vam entrevistar sobre la nostra vida, família, hobbies i així vam descobrir coses en comú. Aquesta entrevista i una selfie les vam penjar en el Padlet.
Vam acabar amb una foto de grup tot cantant O Tannenbaum!

Les galetes (Plätzchen) que van fer els alumnes de l’INS Vall de Llémana eren boníssimes i realment van estar a l’alçada dels nostres regals.



Alumnes de 4rt ESO. Optativa d’alemany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada