divendres, 8 de novembre del 2019

Acte de la Fundació Cellex

El passat dissabte 26 d’octubre es va celebrar novament l’Acte de Reconeixement dels Alumnes Becats del Programa CiMs+Cellex a l’Auditori de l’edifici Vèrtex de la UPC. Els estudiants amb aquesta distinció del Batxillerat Internacional, tant de l’Institut Jaume Vicens Vives com de l’Aula Escola Europea, no ens ho vam perdre.


Vam assistir-hi a les 12 del migdia, juntament amb la directora Rosor Rabassedas, la coordinadora del Batxillerat Internacional Farners Brugués i la nostra professora d’anglès Anna Masós. També ens van acompanyar familiars, amics, i l’Alfons, que ens ajuda a l’alberg i a la residència.
El propòsit principal de la trobada formal era el reconeixement i l’acreditació dels 24 nous becats de primer de batxillerat de la 8a promoció del programa i el lliurament de diplomes als titulats de la 6a promoció que ja són a la universitat. Dos representants d’aquestes generacions ens van oferir unes breus però interessants al·locucions d’agraïment: Gabriel Badia (del centre) va representar la promoció que comença i Míriam Lorenzo la que va acabar el curs passat. 
 
L’acte va ser conduït i presentat pel catedràtic Pere Pascual i vam poder escoltar intervencions d’exitosos alumnes de la 1a promoció, del representant de la Fundació Cellex Josep Grané, del rector Franscesc Torres, d’autoritats del Departament d’Ensenyament i la ponència autobiogràfica relacionada amb la robòtica, de la matemàtica i investigadora Júlia Borràs. La música clàssica de Rachmaninoff i Kreisler va amenitzar la vetllada.


Es va cloure la reunió amb un còctel i un piscolabis exquisits al pati exterior. Els presents vam aprofitar per felicitar-nos, fer petar la xerrada, fer-nos fotografies de grup i acabar de gaudir de l’esplèndid i assolellat dia que feia a Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada