dilluns, 24 de setembre del 2018

Lliçó inaugural a càrrec de Sara Gutiérrez

Comunicació Audiovisual a la UPF i exalumna del nostre institut, ens va fer una xerrada als alumnes de batxillerat. Actualment, es troba immersa dins el món del cinema català que és cap a on ha volgut orientar la seva carrera. En general, ens va parlar de dos temes principals, el futur després de batxillerat i el cinema a Catalunya.


En relació al futur després de batxillerat, va orientar-nos sobre diferents aspectes basant-se en la seva pròpia experiència. Primer de tot, va deixar clar que havíem d’estudiar una cosa que realment ens agradés ja que sinó no ens ho passaríem bé. Posteriorment, va mencionar que és difícil a que et vols dedicar de tant jove i que no cal que es tingui clar tant aviat. Finalment, va recordar que tenim tota la vida per aprendre coses noves que ens interessin.

Un cop acabats aquests consells, va parlar una mica sobre la seva vida professional remarcant la importància del cinema com a mètode de transmissió de cultura. També va criticar les poques pel·lícules catalanes que es veuen als nostres cinemes que actualment es troben envaïts de superproduccions americanes.




En conclusió, aquesta xerrada ens va ser molt útil als alumnes de batxillerat ja que ens va ajudar a decidir com encarar el nostre futur educatiu. A més, també ens va fer reflexionar sobre el poc consum que fem de cinema de proximitat.

Text: Marc Juanes Duran
Fotografies: Adam Lalaoui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada