divendres, 27 d’abril del 2018

ROSES ANÒNIMES DE LA COOPERATIVA PER SANT JORDI

La Cooperativa de 4t d'ESO, l'empresa del nostre Institut, va repartir “roses anònimes” el dia de Sant Jordi. Aquesta és una activitat que agrada molt a l'alumnat (i també al professorat) del nostre centre. En principi, un noi/noia regala una rosa a un altre noi/noia de forma anònima, amb la única “pista” d'allò que ha escrit en una targeta que acompanya la rosa. El receptor del regal ha d'esbrinar qui li ha enviat.

A nivell comercial, es varen vendre i distribuir 160 roses, la qual cosa representa tot un èxit per a l'empresa. Prèviament s'havia fet una intensa campanya informativa a la comunitat educativa i s'ha de felicitar a l'alumnat de La Cooperativa per la feina feta, ja que no només es tracta d'informar, sinó també de:

- Recollir les dades de la persona que envia la flor i de la persona que la rep. Aquest recull de dades es va fer al llarg de cinc dies.
- També la persona que envia la flor ha d'escriure el missatge a la targeta. La Cooperativa, de manera   confidencial, va custodiar aquestes targetes.
- Tot aquest procés va permetre també saber quantes roses demanar al proveïdor.
- Posar-se en contacte amb el proveïdor, negociar el preu i anar a buscar les roses.
- Saber a quines aules i espais de l'institut es troben els destinataris.
- Adjuntar la targeta amb el missatge a cada rosa.
- Portar-les als destinataris.

Tota una feinada!!!

Toni Cosgaya
Professor de Cooperativa