dissabte, 3 de febrer del 2018

CÀPSULES EDUCATIVES A 1r D'ESO

Com ja havien fet abans altres nivells, aquests dies l’alumnat de 1r d’ESO ha participat d’una càpsula educativa d’artistes de Temporada Alta.

Avui en Pep Ferrers de la Companyia Ferrers brothers ha vingut a fer una cápsula, dins del projecte A tempo de Temporada Alta.

Ens ha explicat que qualsevol objecte pot ser un actor, una titella, des d’una planxa a un paper arrugat.

Després hem fet un taller, cadascú tenia un bastó i amb ell creava un pla, i tots junts una figura que el públic, o sigui la resta d’alumnat, interpretava. També un voluntari entrava a escena com si fos un personatge
Imma De Batlle 
Professora d'Educació Visual i Plàstica

Vam baixar al Teatre a fer una activitat. Aquesta activitat tractava sobre l'expressió d'objectes i ens van ensenyar que un objecte al qual tu no li donis valor, com per exemple la ferralla, pot ser de gran utilitat a l'hora de crear personatges per històries o obres de teatre.

Un cop ens van explicar això, vam fer una activitat més relacionada amb el teatre. Ens van separar en dos grups i van donar pals de fusta a un dels grups. El que vam fer va ser crear una figura ajuntant tots els pals, d'un en un, i un de l'altre grup, voluntàriament, interpretava el que veia de manera que ho transformés en un escenari.

Va ser molt divertit i crec que ens ho vam passar pipa.
Marc Ventura
Alumne de 1r d’ESO

Fotografia: Isabel Piera