dimarts, 31 de gener del 2012

VISITA AL PARC GÜELL, AL COSMOCAIXA I AL PLANETARI (4ESO)

Avui, dia 31 de gener, els alumnes de 4t d’ESO hem anat d’excursió a Barcelona. Ens hem dividit en dos grups: el primer el formaven tots els alumnes que enguany han escollit l’optativa de Física i Química; i el segon, els alumnes restants. 



Els nois i noies del primer grup han anat a fer una visita guiada al Museu de la Ciència CosmoCaixa, seguida d’una xerrada explicativa sobre l’energia elèctrica. Paral·lelament, el segon grup també hem gaudit d'una visita guiada, concretament al Parc Güell, en el marc de la qual ens han explicat la història del parc, ens han parlat dels seus creadors i de l’antiga Barcelona.

      
Un cop acabades les dues visites, els dos grups ens hem retrobat al Planetari, on hem gaudit d’una interessant explicació d’astrologia després de la qual hem anat a menjar el dinar que portàvem preparat. Finalment hem pujat a l'autobús per tornar a Girona, i llavors la gran majoria d’alumnes hem aprofitat per fer una becaina ben agradable fins que hem arribat a l’estació, on ens hem acomiadat després d’aquest gran dia!

Text: Maria Cruz Millet (4tA)
Fotografies: Ainhoa Pujolràs (4t B)