dissabte, 28 de gener del 2012

PREMI CONCURS D'ANIMACIÓ GIRONA FC-TOTS SOM GIRONA A L'INSTITUT JAUME VICENS VIVES

El dia 26 de gener un grup de representants del Girona FC van venir a explicar als alumnes de 3r d’ESO com funciona aquest any el Concurs d'Animació Girona FC-Tots som Girona: consisteix a trobar la manera més original d'animar l'equip del Girona en els partits jugats al camp de Montilivi.

Cada delegat dels cursos que participen comunica, després d'haver-ne parlat a tutoria, al representant del nostre centre que actua com a enllaç amb el club de futbol (Josep Pi), la quantitat d'alumnes que assistirà al partit següent a Montilivi. Llavors aquest proporciona les entrades als nois i noies. El dissabte els alumnes van al camp i allà l'encarregat de l'animació compta la gent que ha assistit al camp i els dóna uns punts segons com hagin animat, etc. A final de temporada, la suma de punts obtinguts determina el guanyador del concurs. En total es lliuren 10 premis. Puntuen l’assistència, el bon comportament al camp, els nous abonaments al camp del Girona, el fet de portar tambors... Desqualifiquen els xiulets, els insults els jugadors... 

Finalment, un cop fetes les explicacions del concurs, tres jugadors del Girona van contestar preguntes i van signar autògrafs. Aquest jugadors eren: Lusso, Dani Nieto i Matías Ballini. Va ser un gran èxit!


....................................................................................................................

L'ANY PASSAT ELS ALUMNES DEL VIVES GUANYAREN EL 2n PREMI
A més, en el marc de la reunió de delegats, els alumnes de 3r d'ESO van fer entrega del xec  obtingut l'any passat en el mateix Concurs d'Animació FC-Tots som Girona 2011 al nostre institut. Fou recollit per la Sra. Elisabet Saguer, la directora, en representació del centre. El curs passat els alumnes de segon d'ESO van obtenir aquest guardó, valorat en 3000 euros, dinamitzats pels delegats de classe. 

Moment en què els alumnes de 3r entreguen el xec a la directora