dissabte, 22 d’octubre del 2011

XI FIRA D'ENTITATS DE VOLUNTARIAT SOCIAL

 El dia 22 d’octubre, un grup de nens i nenes de 2n d’ESO del nostre institut, tots de l’assignatura optativa de Teatre, van assistir a la plaça Salvador Espriu per recitar diversos poemes davant d’un centenar de persones. Aquests alumnes eren: Adrià Moreno, Bernat López, Mihai Pasca, Gimena Acosta, Judit Peinado, Júlia Serrano, Berta Muñoz, Mariona Alemany i Paula Forcadell.




Els assistents a l'acte eren gent solidària, és a dir, gent que ajuda les persones de diferents llocs del món, siguin pobres, malalts... i els nostres alumnes van dedicar una estona a agrair la seva solidaritat. Van recitar poemes: L'abecedari solidari, de Miquel Martí i Pol; Amor Rebelde, de Carme Catà i una col·lecció d'haikus escrits pels alumnes de teatre. El fet que la majoria dels estudiants no haguessin actuat mai davant de tanta gent no fou un obstacle perquè l'acte sortís d'allò més bé.

Ester Robles (professora de l’optativa de Teatre) i Lluís Lucero (un dels representants d’Amics de la UNESCO) van fer possible aquesta activitat, que va ser un èxit. 

Text: Isabel Vilamitjana
Fotos: Nin Pujadas