dissabte, 22 d’octubre del 2011

ACTE DE LLIURAMENT DE DIPLOMES DE BATXILLERAT INTERNACIONAL

El passat dissabte 22 d'octubre va tenir lloc l'acte de lliurament de diplomes de Batxillerat Internacional de la promoció 2009-2011. Pel nostre centre suposava la 11a promoció d'alumnes d'aquest programa d'estudis.



És tradició celebrar aquest acte al teatre de l'institut. Hi assisteixen els alumnes i les seves famílies, els professors i la tutora del grup, la directora i la coordinadora del BI. Enguany, excepcionalment, també hi eren presents la Sra. Dolors Condom com a representant de la Fundació Jaume Vicens Vives i exprofessora del centre, la Sra. Mercè Juanola, inspectora d'Ensenyament, i el Sr. Jordi Fàbrega com a representant de l'Ajuntament de Girona.

Després de les paraules dels representants institucionals, la directora, la coordinadora i la tutora van desitjar als alumnes el millor per al seu futur acadèmic i els van recordar que l'esforç en els estudis sempre es veu compensat d'una manera o altra. També es van projectar una sèrie de fotografies recollides per la tutora en les quals es feia memòria dels moments més importants o anecdòtics que es van viure durant aquests dos anys de batxillerat.

L'acte va finalitzar amb un piscolabis al pati de l'institut on els alumnes van poder posar-se al dia de la seva experiència universitària i els professors varen conèixer i/o retrobar alguns dels pares entre els quals hi havia exalumnes de l'institut Jaume Vicens Vives.Va resultar un acte molt entranyable i tothom estava molt content.

Text: Pilar Escriche