dimecres, 20 de març del 2019

Participem a l'HP Code Wars i al MWC!

Un any més, l’institut Jaume Vicens Vives participa a l’HP CodeWars, una competició de programació que es celebra a Sant Cugat del Vallès. Cada edició hi participen més de 10.000 estudiants d’entre 3r d’ESO i 2n de batxillerat.


El centre hi participa des de l’any 2016 amb alumnat de batxillerat, que ha coincidit que sempre han estat de batxillerat internacional, i molts d’ells també tenien la beca CiM-Cellex. Sempre ha estat una experiència molt enriquidora i, a més, s’hi han aconseguit grans resultats, com la primera i la segona posicions de l’any passat. El premi dels guanyadors és una estada a Houston, de la qual els alumnes Sergi Soler, Vinyet Costa i Xavier Povill en gaudiran del 28 de febrer al 4 de març.


L’experiència dels cinc anys de l’HP CodeWars va presentar-se al Mobile World Congress (MWC), amb la participació de la cap d’estudis del Jaume Vicens Vives, Magda Llach. Cal destacar que, segons els ponents del MWC, socialment encara costa d’acceptar que les dones facin carreres tecnològiques.


Text: Dani Bartomeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada