dilluns, 8 de setembre del 2014

JA TENIM L'AGENDA DEL CURS 2014-2015!

Quan s’acosta l’inici d’un nou curs, cal equipar-se com cal amb la motxilla, els llibres, l’estoig... i, lògicament, amb l’agenda. I seguint amb la tradició dels últims cursos, el centre té la seva pròpia agenda, una agenda que sempre és molt útil i que també té una portada i una contraportada ben atractives, elaborades per gent de l’INS Jaume Vicens Vives.

Si comencem comentant una mica algunes de les moltes utilitats de l’agenda, ens permet consultar el calendari escolar, anotar-hi l’horari, el nom del professorat i, com no podria ser de cap altra manera, tot allò que hem de fer cada dia: deures, treballs... Si som nous a l’institut, també hi trobem un mapa de les instal·lacions, i també  hi tenim documents molt útils en el dia a dia del centre com les justificacions de faltes o els permisos de sortida. Això és tot el que hi podem trobar? No, però el millor és que cadascú la consulti i en faci un bon ús adaptat a les seves necessitats.

Si ens centrem en la portada i en la contraportada, hem de remarcar que el professorat de Visual i Plàstica ens ha sorprès amb una altra de les seves moltíssimes activitats.

En primer lloc, la portada parteix del logotip que l’alumna de 4t Anna Juvany va fer per l’Impuls a la lectura. A partir d’aquí, la professora Cristina Pla, del Departament de Visual i Plàstica,  va fer-ne el disseny i la maquetació fins arribar al fantàstic resultat final que es pot observar.

En segon lloc, la contraportada de l’agenda ens mostra una fotografia del muntatge que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO del curs 2012-2013 van fer per Sant Jordi. De ben segur que tota la comunitat educativa recorda aquest muntatge, que va fer que tots ens hi aturéssim per mirar-lo de ben a prop.



En resum, aquesta nova agenda, a partir d’un disseny molt atractiu, ens ha de servir a tots plegats per organitzar-nos millor gràcies a les moltíssimes coses que conté. Ara cal aprofitar-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada