divendres, 16 de setembre del 2011

NOVETATS PER AL CURS 2011-12


◊ Marcs horaris. Una de les novetats més rellevants és la que fa referència als marcs horaris, sobretot a Batxillerat:
-     L’alumnat d’ESO comença 15 minuts abans, tant al matí com a la tarda. Per tant, els horaris són: dilluns, dimarts i dijous, de 8.15 a 13.45 i de 15.00 a 17.00. Dimecres i divendres només hi ha classe al matí. En general, els alumnes d’ESO no han notat massa diferència respecte de l’horari de l’any passat.
-      Els alumnes de Batxillerat, a partir d’aquest curs, fan classe només al matí, de manera que cada dia comencen a les 8.15 i acaben a les 14.45. L’opinió generalitzada de l’alumnat de Batxillerat és que aquesta nova distribució de les hores els permet aprofitar la tarda per fer deures, estudiar i dur a terme altres activitats fora del centre.

Text: Toni Sánchez


◊ Agenda i samarretaAquest any a l’institut Jaume Vicens Vives hi ha algunes novetats, com per exemple l’agenda i la samarreta del centre, que han estat pensades expressament per a nosaltres, els alumnes. 

  • Quant a l’agenda, hi podem trobar tot allò necessari com ara full de justificacions, alguns   consells per estudiar, autoritzacions, horaris, el calendari d’aquest any, plànols de l’institut... 
  • La samarreta, que es farà servir en les excursions, va ser triada l’any passat per tots els alumnes mitjançant votacions: és negra i té l’anagrama de l’institut pintat de color verd.
      Text: Isabel Vilamitjana. Foto: Lluís Fernàndez